ciasta drożdżowe w Mazowieckie
Około 9 wyników
Przedsiębiorstwo Rolno - Spożywcze DUBIELAK
Płocka 8, 09-500 Gostynin, PolskaPrzedsiębiorstwo Rolno-Spożywcze DUBIELAK Zakład piekarniczo-cukierniczyGostynin ul. Płocka 8. Produkcja pieczywa pszennego żytniego pszenno-żytniego razowego półcukierniczego oraz wyrobów cukier…
Pierogi z pieca
Powstańców Śląskich 124, 01-466 Warszawa, PolskaPiecuszki - Pierogi z ciasta drożdżowego wypiekane na chrupko. Wyjątkowy smak, tradycyjna receptura. Najlepiej smakują z sosami.
MAKIKO S.C.
Matejki 4, 05-420 Otwock, PolskaJesteśmy producentem jedynych w swoim rodzaju paluszków smakowych: z solą, z makiem i z sezamem. Bazując na oryginalnej recepturze ciasta drożdżowego i nie stosując sztucznych środków spulchniają…
CUKIERNIA Roman Mularczyk
Grochowska 242, 04-368 Warszawa, PolskaStała oferta cukierni od wielu lat obejmuje kilkanaście rodzajów ciast "z formy" - np. babka drożdżowa, makowiec, babka piaskowa; ciasta "z blachy" - szarlotka, sernik itp; rolady - nadziewane bi…
Cukiernia-Piekarnia SĘKACZ
Rysia 1, 05-075 Warszawa, PolskaFirma działa jako firma rodzinna. Oferuje pełną gamę wyrobów cukierniczych oraz pieczywo. W asortymencie swoim poleca keksy, makowce, ciasta z truskawkami i jagodami, babeczki z makiem, owocami i…
Jeżak Jan. Pracownia Cukiernicza
Bolesława Prusa 28A, 05-800 Pruszków, PolskaWyjątkowy smak i aromat produkowanych przez nas wyrobów cukierniczych to zasługa starannie opracowanych receptur, które są wynikiem długoletnich poszukiwań najlepszych rozwiązań. Korzystamy wył…
Margita Produkty Bezglutenowe
Zbigniewa Romaszewskiego 6, 00-001 Warszawa, PolskaPierwsza w Polsce w pełni bezglutenowa piekarnio-cukiernia. Delikatesy bezglutenowe Pierogi i inne wyroby bezglutenowe
Cukiernia Mytlewski
Trakt Lubelski 155a, 04-790 Warszawa, PolskaCukiernia Mytlewski to zarazem cukiernia i kawiarnia, gdzie wszelkie wyroby powstają na bazie naturalnych składników. Przepyszne ciasta, torty, lody, kawy.
Smaki Warszawy
Plac Grzybowski 2, 00-680 Warszawa, PolskaSmaki Warszawy powstały w 2005r, to punkt na mapie kulinarnej Warszawy, który łączy wyśmienitą restaurację z własną pracownią cukierniczą.