cukiernicze wyroby produkcja w Praga Poludnie

Około 18 wyników

KOWALSCY

Grochowska 173, 04-111 Warszawa, Polska

Zajmujemy się produkcją wyrobów cukierniczych i ciastkarskich. Produkujemy lody i ciasta.

Pracownia Cukiernicza Stanisław Strzałkowski

Tamka 45a, 00-355 Warszawa, Polska

Cukiernia Strzałkowski Warszawa zaprasza na najlepsze w Warszawie torty sokoły makowce pączki rogale marcińskie faworki pierniczki i inne przysmaki.

Patiserka.Pl Sp.z o.o. składniki cukiernicze (czekolady, pasty orzechowe, specjalności)

ul. Uprawna , 02-967 Warszawa, Polska

Zajmujemy się prowadzeniem sklepu internetowego, gdzie zakupią Państwo półprodukty cukiernicze. Dopełnieniem naszej działalności jest przekazywanie informacji o najlepszych cukierniczych wyrobach…

PURE COFFEE COMPANY MARCIN WOLSKI; PURE COFFEE COMPANY S.C.

Śródziemnomorska 55 lok. 1, 02-758 Warszawa, Polska

COFFEE AND THE CITY!!!

ADAMCZYK-KREKORA KATARZYNA MARK-MET PRACOWNIA CUKIERNICZA

Sienkiewicza 11, 05-071 Sulejówek, Polska

Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych

RAJ-PLUS S.J.

Nocznickiego 31a, 01-918 Warszawa, Polska

Zajmujemy się produkcją wyrobów cukierniczych. Oferujemy ciasta, ciastka, ciasteczka, torty i desery.

Joy & Company Polska Sp. z o.o.

Tyniecka 44c, 02-621 Warszawa, Polska

Joy & Company Polska Sp. z o.o. zajmuje się produkcją wyrobów cukierniczych, takich jak lizaki i cukierk.

P.P.H. ŁUKSZA

Opacz Mała, Targowa 51, 05-816 Opacz Mała, Polska

Łuksza powstała w 1989 roku jako firma rodzinna. Jako producent wysokiej jakości słodyczy, pomagamy tworzyć słodkie kulinarne tradycje w polskich domach. http://luksza.pl/

SECPOL Sp. z o.o.

thumb_up 814 polubień
favorite 4 ulubione
Okólna 59, 05-270 Marki, Polska

SECPOL to polska firma z rodzinną tradycją. Stworzona przez nas marka „Sękacz Królewski” zdobywa uznanie konsumentów na całym świecie.

Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO

thumb_up 4385 polubień
favorite 119 ulubione
Ciemne 141D, 05-250 Radzymin, Polska

TAGO to jeden z największych zakładów produkcji cukierniczej w Polsce. W ciągu 50 lat działalności marka zdobyła międzynarodowe uznanie.

Kames Sp. z o.o.

Fletniowa 47, 03-160 Warszawa, Polska

Od roku 1991 "KAMES" jest dostawcą półproduktów dla polskich Rzemieślników - Lodziarzy. Firma zorganizowała pierwszy w Polsce system dystrybucji w oparciu o sieć współpracujących regionalnych hur…

Wydawnictwo SIGMA-NOT Sp. z o.o.

thumb_up 1699 polubień
favorite 5 ulubione
Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa, Polska

Czasopismo branżowe dla piekarzy, cukierników i lodziarzy. Wydawca: Sigma NOT.

PIEKARNIE LUBASZKA SP Z O O

thumb_up 1456 polubień
favorite 29 ulubione
ul. Szlachecka 45 , 03-259 Warszawa, Polska

Ideą firmy jest dostarczanie każdego dnia mieszkańcom świeżych wyrobów piekarniczych i cukierniczych na różne okazje.

PIEKARNIA M GOSZCZYŃSKI D GOSZCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA

ul. Rogowska 8 , 03-521 Warszawa, Polska

50 rodzajów pieczywa na tradycyjnym kwasie. Pieczywo dla gastronomii: bułki do hot dogów, bułki do hamburgerów. Piekarnia Goszczyński specjalizuje się w produkcji i sprzedaży pieczywa i wyrobów c…

Estate Sp. z o.o.

Polna 1B, 05-090 Raszyn, Polska

Specjalizujemy się w produkcji pieczywa tradycyjnych wyrobów cukierniczych oraz pieczywa cukierniczego o przedłużonej trwałości. Wśród szerokiej gamy oferowanych przez nas produktów są: wafelki h…

TUDEL Orientalne Wypieki Warszawa

thumb_up 107 polubień
Warszawa metro centrum, 01-001 Warszawa, Polska

Sklep i Produkcja - Raszyn ul. Pruszkowska 12 (wejście od ul. Godebskiego) 05-090 Raszyn k/Warszawy Pn-Sob: 07:00-18:00 Niedziela: nieczynne Sklep - Metro stacji centrum ,pawillon 28-Warszaw…

Bongrain

Farbiarska 69, 02-862 Warszawa, Polska

Branża rolno-spożywcza to główny obszar działalności przedsiębiorstwa. Bongrain specjalizuje się w produkcji i dystrybucji serów. Poza tym firma proponuje wędliny, owoce morza oraz produkty cukie…

Pracownia Cukiernicza "Zagoździński"

thumb_up 8245 polubień
favorite 767 ulubione
GÓRCZEWSKA 15, 01-186 Warszawa, Polska

Naszą specjalnością są pączki, pączki oraz ... pączki z marmoladą wieloowocową robione ręcznie według starej, sprawdzonej receptury Zagoździńskiego ( założyciela cukierni w 1925 roku ).

  • 1