Filtry:

haccp w Kozy Male

Około 11 wyników

HACCP

Roztoki 3, 43-300 Bielsko-Biała, Polska

Wdrażanie systemów HACCP i Dobrych Praktyk w gastronomii, produkcji spożywczej oraz handlu. Projekty technologiczne. Zapewnienie wymagań stawianych przez Inspekcję Weterynaryjną i Sanepid. Szkole…

PRACOWNIA HACCP I DOBRYCH PRAKTYK

ul. Roztoki 3/66 , 43-316 Bielsko-Biała, Polska

MK PROFESSIONAL CONSULTING POLSKA

thumb_up 239 polubień
ul. Janisława Grondysa 39/20 , 43-300 Bielsko-Biała, Polska

Oprogramowanie do zarządzania sprzedażą detaliczną Elektroniczne zapisy GMP, GHP, HACCP System Upsello System EMKA System MELO

FRYDA odzież robocza, medyczna, ochronna

Żywiecka 91, 43-300 Bielsko-Biała, Polska

Przedsiębiorstwo Fryda

Grutox-zakład dezynfekcji

Bielska 143, 43-386 Grodziec, Polska

Grutox Bielsko Biała - firma proponuje usługi w zakresie DDD - dezynfekcji dezynsekcji deratyzacji monitoring szkodników w powiazaniu z systemami HACCP GMP GHP IPM PSPDDID.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

thumb_up 4095 polubień
favorite 9 ulubione
ul. Nadbrzeżna 821 , 43-374 Buczkowice, Polska

najlepsze mięso + naturalne przyprawy + dym olchowo-bukowy + serce i ręce mistrza = oto nasze wyśmienite wędliny

Arc-Pol Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Dworska 30 , 43-354 Czaniec, Polska

Makarony,produkcja,gotowanie

Arc-Pol. Wytwórnia makaronów. Babiński B.

thumb_up 1184 polubień
Dworska 30 , 43-354 Czaniec, Polska

Makarony,produkcja,gotowanie

Bronowska Janina Sp.j. Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Piekarska 1 , 34-311 Czernichów, Polska

Tworząc nasze słodkości staramy się przenieść Państwa do dzieciństwa i przypomnieć smaki, które pamiętacie z tego okresu.

Bronowscy Czernichów Sp. z o. o.

thumb_up 3405 polubień
favorite 83 ulubione
Piekarska 1 , 34-311 Czernichów, Polska

Tworząc nasze słodkości staramy się przenieść Państwa do dzieciństwa i przypomnieć smaki, które pamiętacie z tego okresu.

Pizzeria Viva La Sorpresa

thumb_up 2799 polubień
favorite 694 ulubione
ul. Kościuszki 33a, 34-300 Zywiec, Polska

Bezpieczeństwo i wysoka jakość zdrowotna naszych potraw stanowi podstawowy cel i kryterium przy ich produkcji. Warunkiem zabezpieczenia całkowitego bezpieczeństwa konsumenta jest stworzenie odpow…

  • 1