konfekcjonowanie mięsa w Sokółka, Wielkopolskie

Około 24 wyników

ZM Duda S.A.

Grąbkowo 73, 63-930 Jutrosin, Polska

Polski Koncern Mięsny DUDA to grupa powiązanych kapitałowo firm sektora rolno - spożywczego z terenu całej Polski. Liderem Grupy jest Polski Koncern Mięsny DUDA S.A. z siedzibą w Warszawie - od 2…

PPH Polskie Mięsno Krążyński S.J.

Końska Wieś 13, 62-872 Godziesze Małe, Polska

PPH POLSKIE MIĘSO KRĄŻYŃSKI S.J. powstał w 1990 roku. Od początku działalności nasz cel był jasno określony: produkować szeroki asortyment wyrobów wysokiej jakości i niskiej cenie. Rok po roku re…

Irex

Ciechocin 32, 87-408 Ciechocin, Polska

Firma zajmuje się produkcją przed wszystkim półtusz wieprzowych w klasie EUROP. Firma posiada uprawnienia eksportowe na kraje WNP. Dysponuje również własnym, nowoczesnym transportem.

BE-MAR Sp. z o.o.

thumb_up 275 polubień
Dworcowa 47, 62-030 Luboń, Polska

Internet światłowodowy; projektowanie oraz wykonawstwo linii optotelekomunikacyjnych i standardowych linii kablowych, przewierty,

Viando

Radojewice 54, 88-100 Inowrocław, Polska

Firma zajmuje się produkcją kiełbas, wędlin, mięsa, szynek z własnych receptur. Konfekcjonuje mięso, przetwarza

MARLEX

Wysoka 15B, 87-800 Włocławek, Polska

Firma MARLEX, wyłącznie z polskim kapitałem, rozpoczęła swoją działalność w roku 1990 skupiając się głównie na imporcie z Królestwa Danii całej gamy duńskiego salami, stanowiącego wówczas novum n…

Pekrapol Sp. z o.o.

Parkowa 1, 86-100 Świecie, Polska

Jesteśmy firma, która zajmuje się kalibracja oraz dystrybucją jelit naturalnych. Początki naszej działalności sięgają wczesnych lat 90 tych ubiegłego stulecia. Przez cały okres istnienia Firmy, n…

P.H.P. Tradycyjne Jadło

Górki 12, 63-000 Środa Wielkopolska, Polska

Zakład produkuje wyroby z mięsa wieprzowego bez konserwantów oraz wędliny dymem wędzone naturalnie przyprawione. Oferuje wędliny surowe, suche i podsuszane, szynki i polędwice oraz podroby i prod…

ADROS Sp. z o.o.

Jesionowa 12, 63-330 Dobrzyca, Polska

Firma Adros jest to nowoczesne przedsiębiorstwo uboju kurcząt oraz rozbioru i konfekcjonowania elementów drobiowych.

ZMB

Dworcowa 47b, 63-200 Jarocin, Polska

Zakłady Mięsne Biernacki - firma rodzimie polska, która powstała w 1994 roku w małej miejscowości o nazwie Czeluścin, skąd wywodzą się jej właściciele: Dwaj bracia - Tomasz i Wojciech Biernaccy. …

Zakłady Mięsne

Dębniałki Kaliskie 26, 62-800 Kalisz, Polska

Zakłady Mięsne to firma nastawiona głównie na krajowy rynek. Smak szynki wiejskiej, pasztetu kaliskiego i luksusowego czy metki berlińskiej znają smakosze nie tylko z Wielkopolski ale niemalże z …

Zakład Mięsny BEKON

Jabłowo Pałuckie 3, 89-210 Łabiszyn, Polska

Zakład zajmuje się ubojem, rozbiorem i przetwórnią trzody chlewnej. W swojej ofercie posiada około 150 gatunków wędlin, a także pełen asortyment mięsa wieprzowego i wołowego. Eksportuje swoje wyr…

Zakład Garmażeryjny Specjał

thumb_up 906 polubień
favorite 308 ulubione
Dolna 4, 64-100 Leszno, Polska

Zakład garmażeryjny Specjał

BUKAT

Nowe Parcele 44, 63-200 Jarocin, Polska

Zajmujemy się rozbiorem i przetwórstwem mięsa wołowego i wieprzowego. Produkujemy bardzo bogaty asortyment wędlin, wędlin podrobowych, wędzonek oraz grupę wyrobów garmażeryjnych.

ZM SALUS Sp. z o.o.

Golinka 26a, 63-940 Bojanowo, Polska

SALUS zajmuje się produktami mięsnymi, takimi jak: półtusze wieprzowe, elementy rozbiorowe i ośrodki.

SPA

Reymonta 8, 64-030 Śmigiel, Polska

SPA Sp. z o.o. zajmuje się produkcją szaszłyków z różnych rodzajów mięsa.

Zakłady Mięsne Kuchta

Radomska 59a, 64-700 Czarnków, Polska

Zakład Mięsny KUCHTA zajmuje się przetwórstwem mięsa wieprzowego i wolowego, poczynając od uboju a kończąc na sprzedaży hurtowej i detalicznej mięsa i wędlin, również we własnej sieci sklepów. W …

Agro-Handel

Mościszki , 64-010 Krzywiń, Polska

Należący do firmy Zakład Mięsny w Mościszkach zajmuje się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa wieprzowego i wołowego. Posiada on supernowoczesną linię ubojową o zdolności uboju 1200 sztuk trz…

Spółdzielnia DOBROSŁAWA - Zakład Mięsny

Przemysłowa 6, 67-410 Sława, Polska

Spółdzielnia Dobrosława zajmuje się produkcją, przetwórstwem i konserwowaniem zarówno mięsa jak i wędlin.

GUMNI-SUSZ

Szkolna 5, 64-600 Oborniki, Polska

Firma zajmuje się produkcją suszu mięsnego. Gwarantuje najwyższą jakość swoich wyrobów dzięki tradycyjnym i sprawdzonym recepturom. Firma wspópracuje z Unilever, Nestle i innymi. Do produkcji wyk…

SMAKOSZ Sp. z o.o.

Michorzewko 65, 64-315 Michorzewo, Polska

SMAKOSZ Sp. z o.o. zajmuje się przetwórstwem mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz sprzedażą własnych wyrobów.

Zakłady Mięsne NOVE Sp. z o.o.

thumb_up 2865 polubień
Górne Morgi 53, 86-170 Nowe, Polska

Interesujesz się tematyką zdrowej żywności bez konserwantów i sztucznych dodatków? Szukasz inspiracji jak wzbogacić dietę bezglutenową? Zapraszamy!

MRÓZ Sp. z o.o.

Koźmińska 5a, 63-810 Borek Wielkopolski, Polska

Firma prowadzi działalność w branży mięsnej.

Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego Polesie Sp. z o. o.

Wieruszów 58, 98-400 Polesie, Polska

Głównym obszarem działalności przedsiębiorstwa jest przetwórstwo mięsa, a zwłaszcza produkcja wędlin. Firma zatrudnia wielu specjalistów i dba o najwyższa jakość swoich produktów. Dokłada wszelki…

  • 1