kouevleiswinkel w Pewel Mala

Około 5 wyników

Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija

thumb_up 1111 polubień
favorite 10 ulubione
Świętokrzyska 54, 34-300 Żywiec, Polska

Zakłady Mięsne w Żywcu to jedna z najnowocześniejszych w kraju firm produkująca tradycyjne Polskie wyroby mięsne.

Łoboda Marek. Zakład przetwórstwa mięsnego

Produkujemy wędliny oraz mięso które znane są na terenie województwa śląskiego małopolskiego a także na rynkach Unii Europejskiej.

FIRMA MIECZYSŁAW PŁONKA TRADYCYJNE WĘDLINY EKOLOGICZNE

Żywiecka 95, 34-331 Pewel Mała, Polska

Tradycyjne Wędliny Miecia to limitowana produkcja w warsztacie rzemieślniczym którą wykonuje sam właściciel.

FIRMA MIECZYSŁAW PŁONKA TRADYCYJNE WĘDLINY EKOLOGICZNE

Żywiecka 95, 34-331 Pewel Mała, Polska

Tradycyjne Wędliny Miecia to limitowana produkcja w warsztacie rzemieślniczym którą wykonuje sam właściciel.

Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija

Świętokrzyska 54, 34-300 Żywiec, Polska

Zakłady Mięsne.

  • 1