musztarda w Dziadkowice, Łódzkie

Około 10 wyników

Almar

Zalesiaki 57, 98-355 Działoszyn, Polska

Bogata oferta produkcyjna firmy składająca się między innymi z szerokiej gamy sałatek warzywnych, ogórków, papryk, chrzanów i musztard zaspokaja wysokie wymagania konsumentów przez cały rok. Obec…

PPHU FRUTICO

Gajęcice Nowe, Leśna 11, 98-330 Pajęczno, Polska

Firma "FRUTICO" zajmuje się produkcją przetworów owocowych i warzywnych oraz produkcją musztard i majonezów.

Victus Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw

Sadowska 10, 98-355 Działoszyn, Polska

FANEX ŻERAŃ Sp. z o.o.

Radonice 5a, 05-870 Błonie, Polska

Firma FANEX zajmuje się produkcją sosów, ketchupów, majonezów, musztard, dressingów, paluszków, marynat dla odbiorców gastronomicznych i detalicznych.

Mazowsze S.J.

Żabia 6, 96-520 Iłów, Polska

Zajmujemy się przetwórstwem spożywczym. Oferujemy przetwory owocowe, warzywne oraz różnego rodzaju sałatki, kompoty, musztardy i chrzany.

GLOBAL

Popów 1, 42-110 Popów, Polska

Firma "Global" jest prężnie rozwijającym się zakładem posiadającym w swej ofercie najlepsze jakościowo przetwory owocowo-warzywne takie jak: ogórki konserwowe, ogórki kwaszone, sałatki warzywne, …

RS Białuty

Białuty 34, 05-870 Błonie, Polska

RS Białuty działa w branży przetwórstwa owoców i warzyw. Działalność spółdzielni to produkcja i konfekcjonowanie ziemniaków i cebuli, produkcja majonezu, ketchupu i musztardy oraz produkcją konce…

ZPOW Dawtona

Bieniewicka 22, 05-870 Błonie, Polska

Zasadniczym kierunkiem działalności "Dawtony" jest produkcja przetworów owocowo-warzywnych m.in. koncentratu pomidorowego, ketchupu, soku pomidorowego, ogórka i papryki konserwowej, sałatek warzy…

Frubex

thumb_up 282 polubień
favorite 6 ulubione
Dylów Szlachecki 88/90, 98-330 Pajęczno, Polska

FRUBEX - tylko najlepsze z natury

F H U DUKA

ul. Sielpia Wielka, Spacerowa , 26-200 Końskie, Polska

MENU Przystawki 1. Carpaccio di manzo 21 zł Marynowane plastry polędwicy wołowej, podawane na delikatnym sosie, w towarzystwie rukoli, czarnych oliwek, kaparów i parmezanu 2. Krewetki po ces…

  • 1