produkcja konserw w Mazowieckie

Około 6 wyników

RYBOR

Gręzów 41, 08-130 Kotuń, Polska

Firma "Rybor" jest lokalnym liderem w produkcji i dystrybucji ryb wędzonych, mrożonych, sałatek i konserw rybnych. Naszą bogatą ofertę stale zwiększamy i udoskonalamy.

Łmeat-Łuków S.A.

thumb_up 14243 polubień
favorite 11 ulubione
Warszawska 60a, 02-496 Warszawa, Polska

To miejsce dla miłośników dobrego smaku. Spróbuj produktów najwyższej jakości od marki Łuków!

Stoczek Sp. z o.o.

Dwernickiego 5, 21-450 Stoczek Łukowski, Polska

Firma zajmująca się produkcją przetworów z warzyw i owoców, oraz konserw mięsnych

MEWA Sp. z o.o.

ul. Kolejowa 7 , 13-100 Nidzica, Polska

Produkcja pasztetów i konserw mięsnych wg tradycyjnych receptur. Produkujemy także pod markami własnymi. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

PAMSO S.A.

Żwirki i Wigury 19, 95-200 Pabianice, Polska

Strona Zakładów Mięsnych PAMSO SA w Pabianicach Polecamy najlepszej jakości kiełbasy, wędzonki i doskonałe produkty garmażeryjne idealne na rodzinny obiad!Pamso to działania CSR: Akademia Zdroweg…

Łmeat-Łuków S.A.

Przemysłowa 15, 21-400 Łuków, Polska

Profil działalności firmy: - skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, - przetwórstwo mięsa, - produkcja i dystrybucja mięsa, wędlin i konserw. Warunki techniczno-technologiczne Zakładu spełniają…

  • 1