produkcja konserw w Mazowieckie
Około 6 wyników
RYBOR
Gręzów 41, 08-130 Kotuń, PolskaFirma "Rybor" jest lokalnym liderem w produkcji i dystrybucji ryb wędzonych, mrożonych, sałatek i konserw rybnych. Naszą bogatą ofertę stale zwiększamy i udoskonalamy.
Łmeat-Łuków S.A.
Warszawska 60a, 02-496 Warszawa, PolskaTo miejsce dla miłośników dobrego smaku. Spróbuj produktów najwyższej jakości od marki Łuków!
Stoczek Sp. z o.o.
Dwernickiego 5, 21-450 Stoczek Łukowski, PolskaFirma zajmująca się produkcją przetworów z warzyw i owoców, oraz konserw mięsnych
MEWA Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 7 , 13-100 Nidzica, PolskaProdukcja pasztetów i konserw mięsnych wg tradycyjnych receptur. Produkujemy także pod markami własnymi. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
PAMSO S.A.
Żwirki i Wigury 19, 95-200 Pabianice, PolskaStrona Zakładów Mięsnych PAMSO SA w Pabianicach Polecamy najlepszej jakości kiełbasy, wędzonki i doskonałe produkty garmażeryjne idealne na rodzinny obiad!Pamso to działania CSR: Akademia Zdroweg…
Łmeat-Łuków S.A.
Przemysłowa 15, 21-400 Łuków, PolskaProfil działalności firmy: - skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, - przetwórstwo mięsa, - produkcja i dystrybucja mięsa, wędlin i konserw. Warunki techniczno-technologiczne Zakładu spełniają…