produkcja mięsa w Płock, Pomorskie

Około 22 wyników

OBOJAN Sp. z o.o.

Rzemieślnicza 6, 83-322 Stężyca, Polska

Świadczymy usługi w zakresie uboju: bydła,tuczników, owiec i kóz. Oferujemy: półtusze wieprzowe, podroby wieprzowe, sadło, ćwierci wołowe, podroby wołowe, kołduny wołowe, łój, cielęcina

Prime Food Sp. z o.o.

Młyńska 43b, 77-320 Przechlewo, Polska

Specjalizujemy się w uboju trzody chlewnej i bydła oraz produkcji mięsa wieprzowego i wołowego.

WOJCIECH BAWORSKI Restauracyjka U BABUNI Wojciech Baworski skrót nazwy: Restauracyjka U BABUNI

FRANCISZKA HYNKA 6 lok. 4, 80-465 Gdańsk, Polska

Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego

Zakład Masarski Stanisław Rąbała

Bielawki 7, 83-130 Pelplin, Polska

Zakład Masarski Stanisław Rąbała zajmuje się produkcją wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek.

KRASNAL Sp. z o.o.

Budowniczych Portu Północnego 11, 80-601 Gdańsk, Polska

"Krasnal" to zakłady mięsne zajmujące się konfekcjonowaniem mięsa i produkcją wędlin.

VIOLA

Wyzwolenia 25, 86-141 Lniano, Polska

Zakłady Mięsne VIOLA zajmują się produkcją świeżego, konserwowanego i mrożonego mięsa, wędlin i przetworów mięsnych.

KARIN-POL Sp. z o.o.

ul. Chwaszczyńska 129e , 81-571 Gdynia, Polska

Nasza firma od początku swojego funkcjonowania zajmuje się zaopatrywaniem zakładów przetwórstwa mięsnego w najwyższej jakości mieszanki przyprawowe i dodatki funkcjonalne do produkcji kiełbas szy…

P.P.H.U. Drobgen

Tuchlino 127, 83-340 Sierakowice, Polska

Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Sw…

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Graniczna 11, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Jana III Sobieskiego 352, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Św Wojciecha 22, 84-240 Reda, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Obwodowa 119, 84-240 Reda, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Judyckiego 11, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Kwiatowa 1C, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Przetwórnia Mięsa Konkol

Zamostna, 84-200 Bolszewo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Ofiar Stutthofu 8, 84-242 Luzino, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol. Sklep firmowy

Świętego Wojciecha 9, 84-240 Reda, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa. Sklep firmowy. Konkol, Nawrocka

Kotłowskiego 3, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol. Sklep wielobranżowy

Gniewowska 1, 84-240 Reda, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

DAMIAN GOSZ GOSZ Ubojnia Drobiu

LĘBORSKA 46, 83-340 Sierakowice, Polska

Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego

ZMK

Strzelecka 30B, 83-400 Kościerzyna, Polska

Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje sze…

SZKOŁA PODSTAWOWA

thumb_up 458 polubień
favorite 48 ulubione
ul. Broniewskiego 2 , 86-140 Drzycim, Polska

Nasza firma specjalizuje się w przetwórstwie mięsnym. Oferujemy państwu między innymi: - mięso - wędliny - dziczyzna

  • 1