produkcja mięsa w Wielka Brytania
Około 212 wyników
PPUH SKRZYP SC
Wolności 61B, 42-595 Sączów, PolskaFirma Skrzyp to uznany producent maszyn i urządzeń do przemysłu mięsnego. Nasza działalność jest ukierunkowana na zaspokajanie potrzeb małych i średnich zakładów zajmujących się ogólnie rozumiany…
PPH JAMIR - Skup, Uboj i Przetworstwo Miesa
Bechcice 21, 95-083 Lutomiersk, PolskaGłówną pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 o…
Sokolow S.A.
, 08-300 Sokołów Podlaski, PolskaZapraszamy również na stronę: www.naturrino.pl oraz www.przekaskimiesne.pl
JBB
Kościelna 25, 07-437 Łyse, PolskaZobacz, jak upór, sKURPulatność, rzetelność i chęć dzielenia się tym, co najlepsze, wpływa nie tylko na kurpiodobry smak wędlin JBB Bałdyga, ale także na przepisy z naszymi produktami!
OBOJAN Sp. z o.o.
Rzemieślnicza 6, 83-322 Stężyca, PolskaŚwiadczymy usługi w zakresie uboju: bydła,tuczników, owiec i kóz. Oferujemy: półtusze wieprzowe, podroby wieprzowe, sadło, ćwierci wołowe, podroby wołowe, kołduny wołowe, łój, cielęcina
Prime Food Sp. z o.o.
Młyńska 43b, 77-320 Przechlewo, PolskaSpecjalizujemy się w uboju trzody chlewnej i bydła oraz produkcji mięsa wieprzowego i wołowego.
Schnitzelmaster GmbH
Fraundorf 9, D-84335 Mitterskirchen, NiemcyUrządzenie ręczne od firmy Schnitzelmaster dla właścicieli restauracji, rzeźników i firm cateringowych – automatyczne urządzenie firmy Schnitzelmaster – dla kuchni i rzeźni. Albo ubijamy mięso …
ZM DUDA S.A.
Kłobucka 25, 02-699 Warszawa, PolskaDuda S.A. specjalizuje się w produkcji mięsa czerwonego. Zajmuje się ubojem, rozbiorem i konfekcją mięsa. W ofercie Firmy znajduje się mięso wieprzowe, mięso wołowe oraz dziczyzna. Dodatkowo sprz…
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego Polesie Sp. z o. o.
Wieruszów 58, 98-400 Polesie, PolskaGłównym obszarem działalności przedsiębiorstwa jest przetwórstwo mięsa, a zwłaszcza produkcja wędlin. Firma zatrudnia wielu specjalistów i dba o najwyższa jakość swoich produktów. Dokłada wszelki…
SPYRKA
Podobin 100, 34-735 Niedźwiedź, PolskaZajmujemy się produkcją wędlin, przetworów mięsnych i konfekcjonowaniem mięsa oraz produkcją wyrobów z mięsa.
HURTIMEX
Myśliwska, Balin , 32-500 Chrzanów, PolskaProwadzimy działalność w zakresie skupu i uboju żywca, produkcji mięsa oraz jego sprzedaży i uboju usługowego wraz z transportem. Jesteśmy producentem wysokiej klasy wyrobów mięsnych, spełniający…
Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija
Świętokrzyska 54, 34-300 Żywiec, PolskaZakłady Mięsne w Żywcu to jedna z najnowocześniejszych w kraju firm produkująca tradycyjne Polskie wyroby mięsne.
Naturalne-wedliny - sklep internetowy
Rozjazdowa 5/6, 11-130 Orneta, Polska Firma funkcjonuje Otwarte w lokalizacji Zamów online Odbierz zamówienie Dostawa Przeszkolony personelSklep internetowy prowadzący sprzedaż naturalnych wędlin.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
ul. Wioska 28 , 64-308 Rakoniewice, PolskaPRODUKCJA - SPRZEDAŻ WĘDLIN I MIĘSA
Kebab Turecki 3 Restauracja Turecka
Księcia Adama Czartoryskiego 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski, PolskaNasz zakład prowadzi produkcję oraz hurtową sprzedaż mięsa kabab.Nasze mięso jest odwzorowaniem prawdziwej tureckiej tradycji
Punkt Eksport-Import Sp. z o.o.
Szczecińska 40, 66-400 Gorzów Wielkopolski, PolskaNasz zakład prowadzi produkcję oraz hurtową sprzedaż mięsa kabab.Nasze mięso jest odwzorowaniem prawdziwej tureckiej tradycji
Mirabelka
ul. Brzeska 76/6b , 08-110 Siedlce, PolskaZajmujemy się produkcją mięsa i wyrobów z mięsa - w tym wysokiej jakości wędlin z poleskiej izby - bez chemii, bez glutenu. Zapraszamy.
UBÓJ PRZETWÓRSTWO SPRZEDAŻ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
ul. Hebdów 6 , 32-120 Nowe Brzesko, PolskaMasarnia Hebdów to rodzinna firma, obecna na rynku od 1989r. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą zdrowego, polskiego mięsa i tradycyjnych wędlin.
ZPM GAIK
Niedośpielin 70, 97-525 Wielgomłyny, PolskaZPM GAIK zajmuje się produkcją świeżego, konserwowanego lub mrożonego mięsa oraz produkcją wyrobów z mięsa, mięsa drobiowego i króliczego.
Uboj i Przetworstwo Miesno-Wedliniarskie
Lipowska 10, 27-500 Opatów, PolskaProdukcja świeżego, konserwowanego lub mrożonego mięsa, produkcja wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salami, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek itp.