produkcja wyrobów mięsnych w Wejherowo

Około 6 wyników

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Graniczna 11, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Jana III Sobieskiego 352, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Judyckiego 11, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa

Kwiatowa 1C, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Przetwórnia Mięsa Konkol

Zamostna, 84-200 Bolszewo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa. Sklep firmowy. Konkol, Nawrocka

Kotłowskiego 3, 84-200 Wejherowo, Polska

KONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.

  • 1