produkcja wyrobów mięsnych w Wejherowo
Około 6 wyników
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Graniczna 11, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Jana III Sobieskiego 352, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Judyckiego 11, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Kwiatowa 1C, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Przetwórnia Mięsa Konkol
Zamostna, 84-200 Bolszewo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa. Sklep firmowy. Konkol, Nawrocka
Kotłowskiego 3, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.