przetwórstwo mięsa w Polska
Około 103 wyników
PPUH SKRZYP SC
Wolności 61B, 42-595 Sączów, PolskaFirma Skrzyp to uznany producent maszyn i urządzeń do przemysłu mięsnego. Nasza działalność jest ukierunkowana na zaspokajanie potrzeb małych i średnich zakładów zajmujących się ogólnie rozumiany…
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Graniczna 11, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Jana III Sobieskiego 352, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Św Wojciecha 22, 84-240 Reda, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Obwodowa 119, 84-240 Reda, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Judyckiego 11, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Kwiatowa 1C, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa
Ofiar Stutthofu 8, 84-242 Luzino, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
PHU ASPOLMAX PRZETWÓRSTWO MIĘSA ANDRZEJ STĘPIEŃ
Pijanów 46, 26-234 Słupia, PolskaProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
PPH JAMIR - Skup, Uboj i Przetworstwo Miesa
Bechcice 21, 95-083 Lutomiersk, PolskaGłówną pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 o…
UBÓJ PRZETWÓRSTWO SPRZEDAŻ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
ul. Hebdów 6 , 32-120 Nowe Brzesko, PolskaMasarnia Hebdów to rodzinna firma, obecna na rynku od 1989r. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą zdrowego, polskiego mięsa i tradycyjnych wędlin.
WŁADYSŁAW FUGOWSKI UBÓJ I PRZETWÓRSTWO MIĘSA WŁADYSŁAW FUGOWSKI
ZDROJOWA 42 , 57-350 KudowaZdrój, PolskaZapewniamy przepyszne obiady, które przygotowywane są według przepisów tradycyjnej kuchni polskiej. W naszej restauracji oprócz obiadów oferujemy również śniadania oraz kolacje. Wieloletnie doświ…
Konkol sp.j. Przetwórstwo mięsa. Sklep firmowy. Konkol, Nawrocka
Kotłowskiego 3, 84-200 Wejherowo, PolskaKONKOL to rodzinna spółka z o.o. zajmująca się przetwórstwem mięsnym. Jej właścicielami są Henryk Konkol wraz z dziećmi: synem Dariuszem i córką Sylwią.
JO-L Jan Ludwiczak
Olsza 29, 63-100 Olsza, PolskaFirma Jo-L specjalizuje się przetwórstwem mięsa wołowego i wieprzowego, a dodatkową działalnością firmy jest hurtowa sprzedaż win importowanych. Oferuje wiele gatunków win producentów mołdawskich…
ASPOLMAX II PHU PRZETWÓRSTWO MIĘSA
Pijanów 46, 26-234 Słupia, PolskaProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
BUKAT
Nowe Parcele 44, 63-200 Jarocin, PolskaZajmujemy się rozbiorem i przetwórstwem mięsa wołowego i wieprzowego. Produkujemy bardzo bogaty asortyment wędlin, wędlin podrobowych, wędzonek oraz grupę wyrobów garmażeryjnych.
H.A.M
Żubrza 1, 42-625 Ożarowice, PolskaZajmujemy się ubojem i przetwórstwem mięsa. Oferujemy szeroki asortyment mięs, jego przetworów i wyrobów wędliniarskich. Prowadzimy sprzedaż hurtową, detaliczną oraz zaopatrujemy restauracje i st…
OBOJAN Sp. z o.o.
Rzemieślnicza 6, 83-322 Stężyca, PolskaŚwiadczymy usługi w zakresie uboju: bydła,tuczników, owiec i kóz. Oferujemy: półtusze wieprzowe, podroby wieprzowe, sadło, ćwierci wołowe, podroby wołowe, kołduny wołowe, łój, cielęcina
KOŃSKOWOLA S.A.
Żyrzyńska 44, 24-130 Końskowola, PolskaPrzedmiotem działalności Spółki, zgodnie ze Statutem oraz wpisem do Rejestru Działalności Gospodarczej jest skup i przetwórstwo artykułów rolnych, handel hurtowy i detaliczny, eksport
EKODROB S.A.
Składowa 8, 14-200 Iława, PolskaSpecjalizuje się w uboju i przetwórstwie mięsa indyczego i gęsiego zgodnie z jakościowymi normami europejskimi. Oferujemy mięsa świeże i mrożone, mięso półprzetworzone oraz wędliny, wędzonki i wy…
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego Polesie Sp. z o. o.
Wieruszów 58, 98-400 Polesie, PolskaGłównym obszarem działalności przedsiębiorstwa jest przetwórstwo mięsa, a zwłaszcza produkcja wędlin. Firma zatrudnia wielu specjalistów i dba o najwyższa jakość swoich produktów. Dokłada wszelki…
Marek Szkaradek MARKO Zakład Produkcyjno- Handlowy Przetwórstwo Mięsa Świat firan
Generała Sikorskiego 23, 32-590 Libiąż, PolskaSprzedaż hurtowa wyrobów tekstylnych