przetwórstwo mięsa w Dolnoslaskie

Około 5 wyników

WŁADYSŁAW FUGOWSKI UBÓJ I PRZETWÓRSTWO MIĘSA WŁADYSŁAW FUGOWSKI

ZDROJOWA 42 , 57-350 KudowaZdrój, Polska

Zapewniamy przepyszne obiady, które przygotowywane są według przepisów tradycyjnej kuchni polskiej. W naszej restauracji oprócz obiadów oferujemy również śniadania oraz kolacje. Wieloletnie doświ…

Bojakowska Bożena. Przetwórstwo i sprzedaż mięsa

aleja Młodych 24, 55-230 Jelcz-Laskowice, Polska

I&T Spółka Rodzinna

Gen. Pułaskiego 37a, 68-200 Żary, Polska

Firma zajmuje się przetwórstwem i konserwowaniem mięsa. Produkuje wędliny i inne przetwory mięsne.

HARP STRZELIN

MICKIEWICZA 1, 57-100 Strzelin, Polska

Jeden z nielicznych zakładów przetwórstwa mięsa w Polsce posiadający uprawnienia do eksportu na rynki UE. flaki wołowe, bigos, gulasz, zupy, gołąbki, fasolka po bretońsku, pulpety, słoje, puszki,…

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO

thumb_up 495 polubień
favorite 2 ulubione
ul. Wincentego Witosa 3 , 58-260 Bielawa, Polska

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jerzy Gawrycki w Bielawie to przedsiębiorstwo o średniej wydajności produkcyjnej w tej branży.

  • 1