przetwórstwo mięsa w Jelenia Góra, Mysłakowice
Około 54 wyników
PHU ASPOLMAX PRZETWÓRSTWO MIĘSA ANDRZEJ STĘPIEŃ
Pijanów 46, 26-234 Słupia, PolskaProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
PPH JAMIR - Skup, Uboj i Przetworstwo Miesa
Bechcice 21, 95-083 Lutomiersk, PolskaGłówną pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 o…
JO-L Jan Ludwiczak
Olsza 29, 63-100 Olsza, PolskaFirma Jo-L specjalizuje się przetwórstwem mięsa wołowego i wieprzowego, a dodatkową działalnością firmy jest hurtowa sprzedaż win importowanych. Oferuje wiele gatunków win producentów mołdawskich…
ASPOLMAX II PHU PRZETWÓRSTWO MIĘSA
Pijanów 46, 26-234 Słupia, PolskaProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
BUKAT
Nowe Parcele 44, 63-200 Jarocin, PolskaZajmujemy się rozbiorem i przetwórstwem mięsa wołowego i wieprzowego. Produkujemy bardzo bogaty asortyment wędlin, wędlin podrobowych, wędzonek oraz grupę wyrobów garmażeryjnych.
KOŃSKOWOLA S.A.
Żyrzyńska 44, 24-130 Końskowola, PolskaPrzedmiotem działalności Spółki, zgodnie ze Statutem oraz wpisem do Rejestru Działalności Gospodarczej jest skup i przetwórstwo artykułów rolnych, handel hurtowy i detaliczny, eksport
EKODROB S.A.
Składowa 8, 14-200 Iława, PolskaSpecjalizuje się w uboju i przetwórstwie mięsa indyczego i gęsiego zgodnie z jakościowymi normami europejskimi. Oferujemy mięsa świeże i mrożone, mięso półprzetworzone oraz wędliny, wędzonki i wy…
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego Polesie Sp. z o. o.
Wieruszów 58, 98-400 Polesie, PolskaGłównym obszarem działalności przedsiębiorstwa jest przetwórstwo mięsa, a zwłaszcza produkcja wędlin. Firma zatrudnia wielu specjalistów i dba o najwyższa jakość swoich produktów. Dokłada wszelki…
Balcerzak i Spółka Sp. z o.o. - Filia w Sławie
Polna 1/4, 67-410 Sława, PolskaSławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka został założony w 1996 roku i w tej chwili jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześnie…
Zakład Przetwórstwa Mięsa SZAJEK S.j.
ul. Poznańska 50b , 62-066 Granowo, PolskaZakłady Mięsne "Szajek" jest jedną z najstarszych firm w Polsce zajmujących się przetwórstwem mięsa.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Las Olsztyn Sp. z o.o. Biuro Polowa
Lubelska 35, 10-408 Olsztyn, PolskaFirma zajmuje się przetwórstwem i konserwowaniem mięsa.
Spółdzielnia DOBROSŁAWA - Zakład Mięsny
Przemysłowa 6, 67-410 Sława, PolskaSpółdzielnia Dobrosława zajmuje się produkcją, przetwórstwem i konserwowaniem zarówno mięsa jak i wędlin.
ZPM TARCZYŃSKI Sp. z o.o. - Hurtownia Firmowa nr 4
Zjazdowa (CH Zjazdowa, hala 4, 91-610 Łódź, PolskaJesteśmy bliżej Was. Dzielimy się nie tylko doskonałym smakiem naszych produktów, ale wszystkimi smakami życia. Na co dzień.
SMAKOSZ Sp. z o.o.
Michorzewko 65, 64-315 Michorzewo, PolskaSMAKOSZ Sp. z o.o. zajmuje się przetwórstwem mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz sprzedażą własnych wyrobów.
Aleksandria
Gościnna 6, 42-274 Konopiska, PolskaFirma ALEKSANDRIA zajmuje się produkcją, przetwórstwem i konserwowaniem mięsa i produktów mięsnych, sprzedażą wyrobów mięsnych, wędlin.
R ŁUCZAK RADOSŁAW ŁUCZAK
ul. Urocza 8 , 05-552 Stefanowo, PolskaZakład przetwórstwa mięsnego - wysokiej jakości mięsa i wędliny zawsze świeże i w korzystnych cenach. Zapraszamy do współpracy. Sprawdź nas już teraz!
Agro-Handel
Frycza-Modrzewskiego 1a, 63-100 Śrem, PolskaAgro-Handel Spółka od początku swojej działalności zajmuje się obrotem i przetwórstwem mięsa. Należący do firmy Zakład Mięsny w Mościszkach zajmuje się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa wie…
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK - zakłady mięsne, wędlin
Niedośpielin 70, 97-525 Wielgomłyny, PolskaZakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Posiadamy również rozbudowaną sieć sprzedaży hurtowej oraz detalicznej.
Białki Przetwórstwo Mięsne. Witek A.
102A , 08-110 Białki, PolskaPrzetwórstwo Mięsne Białki jest lokalnym producentem wędlin tradycyjnych robionych w 100% z mięsa, wędzonych naturalnie i wytwarzanych ręcznie. Na zdrowie!
Sedar S.A. Zakład Wylęgu Drobiu nr 2
Zahajkowska 8, 21-560 Międzyrzec Podlaski, PolskaKontakt - Sedar S.A. specjalizuje się w kompleksowej produkcji drobiu oraz wyrobów z mięsa drobiowego. Produkcja opiera się na przetwórstwie drobiu wodnego - gęsi i kaczek oraz drobiu grzebiącego.