przetwórstwo mięsne w Dolnoslaskie

Około 6 wyników

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO

thumb_up 495 polubień
favorite 2 ulubione
ul. Wincentego Witosa 3 , 58-260 Bielawa, Polska

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jerzy Gawrycki w Bielawie to przedsiębiorstwo o średniej wydajności produkcyjnej w tej branży.

Witex Sp. z o.o.

Parkowa 18c, 58-150 Strzegom, Polska

Jesteśmy firmą całkowicie polską. Dysponujemy dużą wiedzą praktyczną na temat przetwórstwa mięsnego. Znamy również specyfikę naszego polskiego rynku. Produkujemy mieszanki przyprawowe, koncentrat…

I&T Spółka Rodzinna

Gen. Pułaskiego 37a, 68-200 Żary, Polska

Firma zajmuje się przetwórstwem i konserwowaniem mięsa. Produkuje wędliny i inne przetwory mięsne.

Brokelmann Sp. z o.o.

Stawna 6, 56-300 Milicz, Polska

Wyposażenie i wyroby ze stali nierdzewnej i aluminium.

Masarnia Tradycyjna TOMEX

Nowosolska 28, 67-100 Przyborów, Polska

Masarnia TOMEX to firma z rodzinną tradycją działająca w branży przetwórstwa mięsnego i rosnąca w siłę od roku 1960. Fachowa wiedza była przekazywana z ...

HARP STRZELIN

MICKIEWICZA 1, 57-100 Strzelin, Polska

Jeden z nielicznych zakładów przetwórstwa mięsa w Polsce posiadający uprawnienia do eksportu na rynki UE. flaki wołowe, bigos, gulasz, zupy, gołąbki, fasolka po bretońsku, pulpety, słoje, puszki,…

  • 1