przetwórstwo mięsne w Dolnoslaskie
Około 6 wyników
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
ul. Wincentego Witosa 3 , 58-260 Bielawa, PolskaZakład Przetwórstwa Mięsnego Jerzy Gawrycki w Bielawie to przedsiębiorstwo o średniej wydajności produkcyjnej w tej branży.
Witex Sp. z o.o.
Parkowa 18c, 58-150 Strzegom, PolskaJesteśmy firmą całkowicie polską. Dysponujemy dużą wiedzą praktyczną na temat przetwórstwa mięsnego. Znamy również specyfikę naszego polskiego rynku. Produkujemy mieszanki przyprawowe, koncentrat…
I&T Spółka Rodzinna
Gen. Pułaskiego 37a, 68-200 Żary, PolskaFirma zajmuje się przetwórstwem i konserwowaniem mięsa. Produkuje wędliny i inne przetwory mięsne.
Brokelmann Sp. z o.o.
Stawna 6, 56-300 Milicz, PolskaWyposażenie i wyroby ze stali nierdzewnej i aluminium.
Masarnia Tradycyjna TOMEX
Nowosolska 28, 67-100 Przyborów, PolskaMasarnia TOMEX to firma z rodzinną tradycją działająca w branży przetwórstwa mięsnego i rosnąca w siłę od roku 1960. Fachowa wiedza była przekazywana z ...
HARP STRZELIN
MICKIEWICZA 1, 57-100 Strzelin, PolskaJeden z nielicznych zakładów przetwórstwa mięsa w Polsce posiadający uprawnienia do eksportu na rynki UE. flaki wołowe, bigos, gulasz, zupy, gołąbki, fasolka po bretońsku, pulpety, słoje, puszki,…