restauracja z owocami morza w Izabela, Mazowieckie
Około 12 wyników
Lokal na Rybę
Kwiatowa 1/3/5, 02-579 Warszawa, PolskaSerwujemy dania kuchni jachtowej według widzi mi się gotującego żeglarza Bartosza Liska, głównie ryby i owoce morza. Można jeść palcami.
PREMIUM CONCEPT S C
ul. Puławska 16 , 02-512 Warszawa, PolskaL'Arc Varsovie - świeże owoce morza 7 dni w tygodniu!
Kashmir Indian Restaurant
Plac Zygmunta Vogla 62, 02-990 (Plac Vogla) Warszawa, PolskaBest Indian Food
Doppio Cuore (dawniej Da Nando)
Gałczyńskiego 3, 00-362 Warszawa, PolskaDoppio Cuore zaprasza wszystkich spragnionych pokarmu dla ciała, ale i dla ducha – bo w piątkowe wieczory bywa tam również artystycznie i muzycznie.
ROMA
Jasna 24, 00-054 Warszawa, PolskaOsteria jest specjalistyczną restauracją, w której serwowane są świeże ryby i owoce morza z całego świata.
Bistro Pigalle
Hoża 41, Warszawa, PolskaBistro Pigalle nowe miejsce na mapie gastronomicznej Warszawa. Otwarta kuchnia a w niej ryby, owoce morza oraz specjały kuchni francuskiej .
Orient Lux
Nowogrodzka 38, 00-691 Warszawa, PolskaBIM Sp. z o.o. - restauracje orientalne restauracje wietnamskie - Warszawa Katowice Olsztyn Sosnowiec Toruń. Wszystkim smakoszom oferujemy potrawy orientalne przygotowywane tradycyjnym sposobem w…
SEASIDE Bistro
Wilcza 26, 00-526 Warszawa, PolskaSEASIDE Bistro to pierwsze w Polsce bistro z najlepszej jakości owocami morza w przystępnych cenach! Uczta dla podniebienia! Zapraszamy!:)
Mokotowska 69
Mokotowska 69, 00-530 Warszawa, PolskaRestauracja i bar „Mokotowska 69” specjalizuje się w rybach, owocach morza oraz w najwyższej jakości stekach.
Akasaka Warsaw
Nowogrodzka 15, 00-510 Warszawa, PolskaAkasaka is an Asian restaurant in Nowogrodzka 15 Warsaw, 5 minute walk from Centrum subway station. We specialize in Asian food from hearty Korean noodles delicate Sushi.
Zmiana Klimatu
Krucza 16/22, 00-526 Warszawa, PolskaRestauracja Zmiana Klimatu to wyjątkowe miejsce na mapie Warszawy, które przedstawia gościom kuchnię śródziemnomorską w świeży i nowoczesny sposób. Awangardowy charakter dań to zasługa zdolnego …