ubój w Włosienica, Mazowieckie
Około 24 wyników
Ubój Zwierząt Rzeźnych Bożena Dobrowolska
Stare Kobiałki 106, 21-450 Stoczek Łukowski, PolskaRzeźnia zajmuje się skupem i ubojem zwierząt rzeźnych oraz sprzedażą mięsa. Nasze mięso eksportujemy do wielu krajów Unii Europejskiej i nie tylko.
PPH JAMIR - Skup, Uboj i Przetworstwo Miesa
Bechcice 21, 95-083 Lutomiersk, PolskaGłówną pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 o…
SKUP-SPRZEDAŻ-UBÓJ ŻYWCA s.c. Stanisław Frączkiewicz i Synowie
Starowiskitki Parcel 2, 96-315 Wiskitki, PolskaPrzedsiębiorstwo SKUP-SPRZEDAŻ-UBÓJ ŻYWCA jest firmą rodzinną, założoną w 1995 roku. Przedsiębiorstwo na samym początku swojej działalności było bardzo niewielkim przedsięwzięciem. Działal…
Skup i Ubój Zwierząt. Handel Mięsem Waldemar Podniesiński
Zielona 4, 08-124 Mokobody, PolskaNowoczesny zakład posiadający uprawnienia unijne zaprasza do współpracy firmy zainteresowane zakupem nięsa wieprzowego i wołowego. Zajmujemy się: skupem żywca wieprzowego i wołowego ubojem zwierz…
ZM DUDA S.A.
Kłobucka 25, 02-699 Warszawa, PolskaDuda S.A. specjalizuje się w produkcji mięsa czerwonego. Zajmuje się ubojem, rozbiorem i konfekcją mięsa. W ofercie Firmy znajduje się mięso wieprzowe, mięso wołowe oraz dziczyzna. Dodatkowo sprz…
Świderscy
Radosna 6, 08-330 Kosów Lacki, PolskaObecnie Firma oferuje swoim Klientom następujące przetwory: Tusze wieprzowe Półtusze wieprzowe Ćwierćtusze wieprzowe Mięso wieprzowe w elementach Ponadto firma świadczy usługi uboju i rozbioru tu…
F.H.DOMINO Zakład Rozbioru Mięsa Krzysztof Brdak
Pólka Raciąż 75a, 09-140 Raciąż, PolskaSkup Trzody chlewnej ubój i rozbiur mięsa na elementy
SuperDrob S.A.
Armii Krajowej 80, 05-480 Karczew, Polska"SuperDrob" S.A. zajmuje się ubojem, rozbiorem i sprzedażą produktów mięsnych.
OZDAN
Marianów 34, 96-230 Biała Rawska, PolskaMam zakład mięsny. Zajmujemy się ubojem i rozbiorem mięsa wieprzowego, jak i importem oraz exportem.
CEZAR SPÓŁKA JAWNA HANDEL PRODUKCJA USŁUGI W ZGLECZ U WOJTKOWSKA I T ZGLECZ
ul. Kręgi Nowe 36 , 07-200 Wyszków, PolskaZajmujemy się ubojem trzody chlewnej i sprzedażą półtusz wieprzowych oraz wszystkich produktów pozyskiwanych z uboju.Zakład dostosowany jest do wymogów UE oraz aktualnych wymagań weterynaryjnych …
Łmeat-Łuków S.A.
Przemysłowa 15, 21-400 Łuków, PolskaProfil działalności firmy: - skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, - przetwórstwo mięsa, - produkcja i dystrybucja mięsa, wędlin i konserw. Warunki techniczno-technologiczne Zakładu spełniają…
Milex
Niesułków 72, 95-010 Stryków, PolskaFirma produkcyjna zajmująca się skupem i ubojem żywca wołowego: krowy, buhaje, jałowice i cielęta. Pracujemy w nowo wybudowanej ubojni bydła spełniającej wymagania Unii Europejskiej. Posiadamy ce…
FOOD SERVICE Sp. z o.o.
Mszczonowska 35A, 96-200 Rawa, PolskaFood Service Sp. z o.o. prowadzi: zakup i transport żywca ubój trzody chlewnej rozbiór wykrawanie mięsa wieprzowego i wołowego konfekcjonowanie mięsa mrożenie oraz składowanie. Food Service Sp. z…
Masarnia BIENIEK - Sklep Firmowy nr 1
Twardosławicka 33, 97-300 Piotrków Trybunalski, PolskaMasarnia "Bieniek" to prywatne przedsiębiorstwo oferujące szeroki asortyment mięs, jego przetworów i wyrobów wędliniarskich.Firma mieści się w Piotrkowie Tryb.,jej właścicielam jest Włodzimierz B…
EXDROB S.A.
Mickiewicza 70, 99-300 Kutno, PolskaKutnowskie Zakłady Drobiarskie "EXDROB" S.A. w Kutnie to połączenie ponad 50-letniej tradycji z nowoczesną technologią w przemyśle drobiarskim. Aktualnie działalność gospodarcza firmy rozwija się…
Zakłady Mięsne CHOBOT
Chobot 15, 05-074 Halinów, PolskaZakłady Mięsne CHOBOT powstały w 2008 roku. To nowoczesna firma i solidny partner handlowy. Przedmiotem działalności naszej firmy jest ubój zwierząt rzeźnych – bydła rozbiór mięsa wołowego na ele…
Zakład Mięsny MOŚCIBRODY Sp. z o.o.
Mościbrody 53 , 08-112 Wiśniew, PolskaTradycyjnie wędliny wyróżnione prestiżową odznaką Poznaj Dobrą Żywność. Produkty odznaczone znakiem QAFP. produkcja wędlin bez dodatku fosforanów .