zakłady mięsne w Nowa Sól, Śląskie
Około 78 wyników
PPUH SKRZYP SC
Wolności 61B, 42-595 Sączów, PolskaFirma Skrzyp to uznany producent maszyn i urządzeń do przemysłu mięsnego. Nasza działalność jest ukierunkowana na zaspokajanie potrzeb małych i średnich zakładów zajmujących się ogólnie rozumiany…
Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija
Świętokrzyska 54, 34-300 Żywiec, PolskaZakłady Mięsne w Żywcu to jedna z najnowocześniejszych w kraju firm produkująca tradycyjne Polskie wyroby mięsne.
Zakłady Mięsne Henryk Kania SA
Korczaka 5, 43-200 Pszczyna, PolskaZakłady Mięsne Henryk Kania SA to jeden z największych producentów wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego w Polsce. Przedsiębiorstwo dostarcza swoje produkty do największych sieci handl…
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK - zakłady mięsne, wędlin
Niedośpielin 70, 97-525 Wielgomłyny, PolskaZakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Posiadamy również rozbudowaną sieć sprzedaży hurtowej oraz detalicznej.
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o.o.
Cegielniana 19, 42-289 Woźniki, PolskaW profilu działalności przedsiębiorstwa znajduje się: ubój zwierząt rzeźnych, rozbiór i konfekcjonowanie mięsa oraz produkcja wędlin. Produkcja prowadzona jest w oparciu o wyłącznie surowiec kraj…
ZAKŁADY MIĘSNE ŻABINIEC SP Z O O
ul. Żabiniec 39 , 46-243 Bogacica, PolskaProdukcja mięsa i wędlin. Żabiniec - sklep mięsny w Kluczborku przy ulicy Grunwaldzkiej. Zapraszamy do zakupów i zamówień.
Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o.o.
ul. Magazynowa 45 , 41-700 Ruda Śląska, PolskaZnamy się na tym, co dobre !
Zakłady Mięsne w Żywcu
Słowackiego 8, 43-502 Czechowice-Dziedzice, PolskaFirma Żywiec to firma rodzinna. Tu tradycje masarskie sięgają trzech pokoleń wstecz. Właściciel Wojciech Dobija czerpiąc z najlepszych tradycji i rodzinnych receptur
Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija
Świętokrzyska 54 , 34-300 Żywiec, PolskaFirma Żywiec to firma rodzinna. Tu tradycje masarskie sięgają trzech pokoleń wstecz. Właściciel Wojciech Dobija czerpiąc z najlepszych tradycji i rodzinnych receptur
ZAKŁADY MIĘSNE SZCZERCÓW GRZEGORZ SAGANOWSKI KRYSTYNA SAGANOWSKA
ul. Południowa 16 , 97-420 Szczerców, PolskaZakład Przetwórstwa Mięsnego Marian i Małgorzata Duda Sp. z o.o.
Naftowa 77, 41-200 Sosnowiec, PolskaZakład Mięsny Duda Sp. z o.o. proponuje świeże i smaczne produkty. Bogata oferta obejmuje: kiełbaski wieprzowe, kabanosy, kiełbasy, parówki wieprzowe i drobiowe, serdelki, winerki, pasztet, kasza…
Berger Zakłady Mięsne Irena i Bonifacy Berger Sp.j.
Pietrzkowicka 26 , 44-280 Rydułtowy, PolskaBerger – śląskie specjały