LUKULLUS JUDYCKA HALINA JANINA
01-615 Warszawa, Pole
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
BOGACTWO RECEPTUR Proponujemy cukiernictwo uczciwe, oparte na intensywnych smakach najwyższej jakości surowców: polskiego masła z Grajewa, francuskiej mąki, holenderskiego kakao i wanilii Bourbon z Madagaskaru. Całość swojej produkcji opieramy wyłącznie na naturalnych składnikach. Nie stosujemy polepszaczy smaków, sztucznych aromatów, mieszanek i półproduktów. Nie są potrzebne przy bogatych recepturach naszych ciast. PIĘKNO FORMY Dbamy o perfekcyjny wygląd słodyczy. Inspiracje czerpiemy od najlepszych - prosto z Paryża. Żeby zrealizować marzenie o słodyczach wyszukanych, lecz naturalnych ukończyliśmy prestiżowe francuskie szkoły kulinarne: słynną Le Cordon Bleu i Ecole Gregoire Ferrandi - nazwaną przez dziennik Le Monde Harvardem gastronomii.