Family & Business Catering Informacje o firmie
Ogólne informacje
Jestem założycielem i właścicielem Family & Bussines Catering. Swoje bogate doświadczenie w branży gastronomicznej zdobyłem m.in. pełniąc obowiązki Dyrektora ds. Gastronomii w Hotelu Haffner w latach 2011 - 2016. Wcześniej pracowałem również w Hotelu Rezydent w Sopocie, Lighthouse Restaurant na Kajmanach, Chatham Club w Stanach Zjednocznych oraz na promach pasażerskich. Moimi największymi atutami są zdolności organizacyjne oraz szybkość w działaniu, dzięki którym każda impreza od początku do samego końca przebiega bez zakłóceń. Ostatnimi, najważnieszymi osiągnięciami cateringowymi, które organizowałem są: - Europejskie Forum Nowych Idei w Sopocie - w latach 2012, 2013, 2014 oraz 2015 - trzydniowa impreza dla 1800 osób, - Kolacja Kapitańka 2015 w Szczecinie - kolacja serwowana z wyborem dań dla 250 osób, - Scania w latach 2014 i 2015 - impreza firmowa na ponad 600 osób, - otwarcie lotniska w Gdańsku - bankiet dla ponad 1200 osób, - Intel 2014 - impreza firmowa na 1400 osób, - Pomorskie Rendez-Vous 2016 - prestiżowy bankiet na 800 osób, - CSIO 2016 Sopot - impreza trzydniowa dla łącznie 2200 osób.
Do Studzienki 23 Gdańsk
Family & Business Catering Opinie i oceny
Jak oceniasz tę firmę?
Czy jesteś właścicielem tej firmy? Jeśli tak, nie trać okazji na aktualizację profilu firmy, dodawanie produktów, ofert i wyższą pozycję w wyszukiwarkach.