ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
58-260 Bielawa, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jerzy Gawrycki w Bielawie to przedsiębiorstwo o średniej wydajności produkcyjnej w tej branży. Codziennie z linii produkcyjnych do magazynów wyrobu gotowego, trafia blisko 30 rodzajów wędlin, tworząc ofertę zawierającą ponad 100 asortymentów wędzonek, kiełbas, wędlin podrobowych oraz mięsa świeżego. Spełniając techniczno-technolgiczne wymagania dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej uzyskaliśmy możliwości handlu na rynkach europejskich, ufając, że ten fakt także wzmocni zaufanie lokalnego klienta wobec naszej firmy . Pod nadzorem zakładowych specjalistów sprawnie funkcjonują systemy HACCP i traceability. Opracowane technologie produkcji uwzględniają wykorzystanie także tradycyjnych receptur, stosowanie tradycyjnego wędzenia, a przede wszystkim użycia surowca polskiego pochodzenia. Podstawowym celem działania jest, aby rozwojowi firmy towarzyszyło pełne zadowolenie klientów, które stanowi o naszym sukcesie.