Pracownia Tytka
91-358 Łódź, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Zespół Pracowni Tytka: mgr Anna Wojciechowska Absolwentka Geografii Turyzmu i Hotelarstwa UŁ. Z zamiłowania kucharka, podróżniczka, wielbicielka dobrego jedzenia. Pomysłodawczyni i realizatorka projektu „Tytka”. Autorka książki „Fifka i żulik czyli domowa kuchnia łódzka”. Ale przede wszystkim mama trójki fantastycznych dzieciaków. Prowadzi zajęcia kulinarne z dziećmi i młodzieżą oraz z domowej kuchni łódzkiej. mgr Magdalena Makarowska Dietetyk, biotechnolog, pedagog, mama 6-letniej córki Wiktorii, autorka serii poradników "Jedz pysznie, chudnij cudnie"... Posiada szkolenia potwierdzone certyfikatem MEN – w Centrum kształcenia kadr sportowych Olimpiakos” - „Żywienie i suplementacja w sporcie", „Żywienie i odchudzanie dzieci i młodzieży", „Żywienie w stanach chorobowych",oraz szkolenia Polskiego Towarzystwa Dietetycznego - Bilansowanie diet roślinnych w teorii i praktyce”. Autorka projektu edukacyjnego dla dzieci w wieku przedszkolnym” Rosnę zdrowo bo wiem co jem”. Organizatorka warsztatów kulinarnych w przedszkolach, szkołach i innych placówkach. Autorka jadłospisów dla cateringu dietetycznego Food Market- bilansowanie diet dla dzieci w przedszkolach, żłobkach, szkołach, dla sportowców, dla osób na dietach odchudzających, dla osób na dietach roślinnych. Wykładowca na warsztatach w ramach projektu Aktywna Położna oraz Planeta Dziecko, autorka artykułów na temat zdrowego odżywiania w magazynie Moda na Zdrowie . Certyfikowany Członek Zwyczajny Polskiego Stowarzyszenia...