account_circle
search

Gastro - Design

Kazimierzowskie 29/243
31-843 Kraków, Polska
szkolenia

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Mgr inż. Technolog Żywności - wykonuję projekty techniczno - technologiczne lokali gastronomicznych łącznie z doborem urządzeń, ułożeniem linii technologicznych, oszacowaniem powierzchni użytkowej, znalezieniem odpowiedniego lokalu, dostosowaniem lokalu do systemu HACCP, załatwienie formalności (m.in. SANEPID) oraz przystosuję lokale już istniejące do wymogów systemu HACCP. Oferuję również opracowanie i wdrożenie zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP. Innowacyjność i doświadczenie!

Firma oferuje

projekty techniczno - technologiczne lokali gastronomicznych; dobór urządzeń, układ linii technologicznych, oszacowanie powierzchni użytkowej, znalezienie lokalu lub modernizacja; formalności (m.in. SANEPID);
wdrażanie GHP, GMP oraz HACCP.
Doświadczenie

Firma poszukuje

Poszukuję zleceń na wykonanie projektów lokali gastronomicznych oraz wdrożenie systemu HACCP.

info Więcej informacji expand_more