ZupKultura
01-610 Warszawa, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
ZupKultura to całe, bogate, wieloskładnikowe, gęste, kolorowe i pachnące dania, które po prostu je się łyżką i zagryza chlebem lub bagietka z chrupiącą skórką. Znajdziecie w nich uprawiane w Polsce warzywa, które same przywozimy z targu, pełnowartościowe zboża takie, jak komosa, amarantus, dziki ryż i kasze, które nie tylko mają smak, ale i drogocenne składniki: błonnik, witaminy i minerały. Dodajemy do nich soczewicę albo grubą, mięsistą fasolę, lub paseczki piersi kurczaka. Na chwilę przed podaniem dorzucamy prażone migdały, starty parmezan, łyżkę pesto lub kleks jogurtu. Nasze zupy polubią ci, którzy dbają o linię, ci, którzy zdrowo się odżywiają i smakosze o wyrafinowanym podniebieniu. ZupKultura to szybki, lekki lunch w biegu. Zupkultura to więcej niż zupa!