Bez Tytułu
00-680 Warszawa, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Nasza restauracja nie ma tytułu, bo nazwy wyznaczają granice. Podobnie jak w świecie sztuki, to, co nienazwane, uwalnia wyobraźnię. Nasz szef kuchni jest Francuzem, ale jego przepisy nie mają narodowości. W twórczej improwizacji wykorzystuje zarówno świeże produkty od sprawdzonych lokalnych dostawców, jak i specjały sprowadzone z drugiego końca świata. Drinki w karcie to nasza interpretacja klasycznych receptur – satysfakcję z tego, co znane, lubimy przełamać czymś zaskakującym. W Bez Tytułu obowiązuje jedna zasada – stół nie jest meblem, lecz zaproszeniem do spotkania. Jest tu miejsce zarówno na rodzinne przyjęcie, kolację we dwoje, obiad w godzinach pracy czy wieczornego drinka w gronie przyjaciół. Dajemy Wam to, co sami lubimy najbardziej. Zjedzmy razem coś dobrego! Szef Kuchni: Erwan Debono