account_circle
search

Cukiernia Ambrozja

thumb_up 616
favorite 12
Gebarzewska 36g
26-600 Radom, Polska
Piekarnia

access_time Godziny otwarcia expand_more

Poniedziałek:
06:00 - 21:00
Wtorek:
06:00 - 21:00
Środa:
06:00 - 21:00
Czwartek:
06:00 - 21:00
Piątek:
06:00 - 21:00
Sobota:
06:00 - 21:00
Niedziela:
08:00 - 21:00

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Cukiernia Ambrozja to firma rodzinna, założona w 1990 roku przez Barbarę i Jana Karaska, mistrza cukiernictwa. Od początku 2014 kontynuując rodzinną tradycję firmę prowadzi córka Katarzyna Cieślak. Nasi pracownicy to młodzi ludzie, otwarci na nowości, wciąż podwyższający swoje kwalifikacje uczestnicząc w różnego rodzaju kursach i szkoleniach. Cukiernia słynie z pysznych serników, jagodzianek, tortów i lodów własnej produkcji. Przez lata funkcjonowania zdobyliśmy grono stałych klientów, co wpływa na stały rozwój firmy. Naszym głównym celem jest produkowanie wyrobów tradycyjnych, z najlepszej jakości naturalnych składników z jednoczesnym zachowaniem standardów i trendów aktualnie obowiązujących w cukiernictwie. Priorytetem i głównym naszym atutem jest unikanie polepszaczy i składników chemicznych oraz stosowania konserwantów przedłużających trwałość produktu. Tak więc rozwijając naszą ofertę zawsze pozostajemy wierni tradycyjnym i naturalnym składnikom. Dzięki temu staliśmy się nietuzinkową cukiernią a produkty nasze nie tylko pięknie wyglądają, ale również wybornie smakują. Koncentrujemy się na ciastach, ciastkach i ciasteczkach, tortach i lodach, w wersjach dostosowanych do naszego wyobrażenia o dobrym smaku. Nasze wyroby są takie jakie sami lubimy, jemy codziennie i jeszcze nam się nie znudziły :-)

info Więcej informacji expand_more