Cukiernia Ambrozja
26-600 Radom, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Cukiernia Ambrozja to firma rodzinna, założona w 1990 roku przez Barbarę i Jana Karaska, mistrza cukiernictwa. Od początku 2014 kontynuując rodzinną tradycję firmę prowadzi córka Katarzyna Cieślak. Nasi pracownicy to młodzi ludzie, otwarci na nowości, wciąż podwyższający swoje kwalifikacje uczestnicząc w różnego rodzaju kursach i szkoleniach. Cukiernia słynie z pysznych serników, jagodzianek, tortów i lodów własnej produkcji. Przez lata funkcjonowania zdobyliśmy grono stałych klientów, co wpływa na stały rozwój firmy. Naszym głównym celem jest produkowanie wyrobów tradycyjnych, z najlepszej jakości naturalnych składników z jednoczesnym zachowaniem standardów i trendów aktualnie obowiązujących w cukiernictwie. Priorytetem i głównym naszym atutem jest unikanie polepszaczy i składników chemicznych oraz stosowania konserwantów przedłużających trwałość produktu. Tak więc rozwijając naszą ofertę zawsze pozostajemy wierni tradycyjnym i naturalnym składnikom. Dzięki temu staliśmy się nietuzinkową cukiernią a produkty nasze nie tylko pięknie wyglądają, ale również wybornie smakują. Koncentrujemy się na ciastach, ciastkach i ciasteczkach, tortach i lodach, w wersjach dostosowanych do naszego wyobrażenia o dobrym smaku. Nasze wyroby są takie jakie sami lubimy, jemy codziennie i jeszcze nam się nie znudziły :-)