Sous-Vide Bar
Restauracja francuska


access_time Godziny otwarcia expand_more
Poniedziałek:
11:00 - 22:30
Wtorek:
11:00 - 22:30
Środa:
11:00 - 22:30
Czwartek:
11:00 - 22:30
Piątek:
11:00 - 22:30
Sobota:
11:00 - 22:30
Niedziela:
11:00 - 22:30
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Sous-vide (po francusku w próżni) – próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. W odpowiedzi na zjawisko kulinarnej rewolucji w Polsce i wszech zainteresowania gotowaniem, pichceniem, pieczeniem.. Stworzyliśmy Sous-vide Bar! Przy całym osobistym zamiłowaniu do kuchni i sztuki jaką jest gotowanie... Robimy bekę z ultra niedostępnej i snobistycznej kuchni wszystkich "Chefów" co na taką ją kreują i się z tym obnoszą..