Chef Sebastian Krauzowicz
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Szkolenia, Warsztaty, Audyty, Doradztwo 1.Doradztwo w zakresie planowania inwestycji 2.Konsultacje technologiczne 3.Szkolenie personelu 4.Układanie kart menu 5.Pokazy Kulinarne 6.Wdrażanie systemów jakości i wiele innych imię i nazwisko / Sebastian Krauzowicz poprzednie miejsca pracy / Hotel Crocus Zakopane / Radisson Blu Centrum Warszawa wykształcenie / Średnie Techniczne największe osiągnięcie zawodowe Sukces trenerski, z kulinarną Kadrą Juniorów- srebrny i brązowy medal podczas Olimpiady kulinarnej IKA 2016 w Erfurcie, gdzie niezbędna była znajomość zasad pracy oraz umiejętność motywacji i zjednywania ludzi a przede wszystkim zbudowanie mocnego zespołu, który sprosta temu zadaniu. Ogromnym sukcesem była też odpowiedzialność za przygotowanie od strony technicznej jak i praktycznej oraz otwarcie wraz z zatrudnionym zespołem kuchni CTH, jednego z najbardziej prestiżowych 4 gwiazdkowych hoteli w Polsce gdzie prowadzę swoją autorską restauracje Sfera By Krauzowicz. zdobyte wyróżnienia/ Zdobycie Hermesa Kulinarnego oraz dwóch czapek przewodnika Gault&Millau; 2015/2016, tytuł Szefa Roku Gault&Millau; Północ . Na swoim koncie ma także sporo prestiżowych nagród i medali zdobytych w Polsce i zagranicą, w tym m.in.: -Srebrny i Brązowy medal jako trener i selekcjoner POLAND NATIONAL JUNIOR CULINARY TEAM zdobyty podczas Culinary Olympic IKA 2016 Erfurt, Niemcy -Brązowy medal w Kulinarnych Pucharze Świata EXPOGAST CULINARY WORLD CUP 2010, Luksemburg -Udział w eliminacjach o puchar...