account_circle
search

HEINRICH SCHULZ

thumb_up 822
favorite 16
Sarmacka 5
23-323 Katowice, Polska
Usługa dla biznesu

access_time Godziny otwarcia expand_more

Poniedziałek:
08:00 - 19:00
Wtorek:
08:00 - 19:00
Środa:
08:00 - 19:00
Czwartek:
08:00 - 19:00
Piątek:
08:00 - 19:00
Sobota:
08:00 - 14:00

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Urządzenia do produkcji europejskich tradycyjnych gatunków piwaKraje Europy posiadają indywidualne narodowe tradycje w browarnictwie. Sztuka produkcji piwa i kultura jego konsumpcji pojawiały się w krajach europejskich, tam one się rozwijały w ciągu wieków i są zachowane do naszych czasów.Ponad 80% Europejczyków lubią piwo i chętnie spędzają czas wolny w otoczeniu przyjaciół z kubkiem piwa.Lepszymi i naibardziej popularnymi miejscami piwoszy są piwne restauracje, puby, bary, garkuchnie i inne zakłady, gdzie rozlewają w kubki świeże «żywe» piwo. Nic dziwnego, że nawet kryzys nie miał silnego wpływu na produkcję chmielnego napoju.Obecnie postrzegamy reorientację europejskiej piwnej produkcji. Browaryprzemysłowe odczuły konkurencję, którą im złożył browar restauracyjny. Chodzi o piwnych restauracjach i pubach, które ustaliły linie do produkcji piwa, zarówno tradycyjnych gatunków, jak i gatunków, wyprodukowanych według unikalnych receptur.Dochodowość browaru, który jest integralną częścią biznesu restauracyjnego, ma tendencję do stałego wzrostu. Sprzęt browarny naszej Firmy pozwala produkować nie tylko kilka dziesiątków gatunków piwa «żywego» na podstawie tradycyjnych receptur, lecz również tworzyć własne gatunki, które stają się wizytówką restauracji. Na dochodowość własnego biznesu browarnego wywiera poważny wpływ powrót do narodowych tradycji i spadek popytu na «konserwowane» piwo produkcji...

info Więcej informacji expand_more

Forma aktywności
Import, Export, Usługi, Produkcja, Usługi dla biznesu
Facebook
Facebook
Youtube
Instagram