account_circle
search

Schnitzelmaster GmbH

Fraundorf 9
D-84335 Mitterskirchen, Niemcy
mięsa

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Urządzenie ręczne od firmy Schnitzelmaster dla właścicieli restauracji, rzeźników i firm cateringowych – automatyczne urządzenie firmy Schnitzelmaster – dla kuchni i rzeźni. Albo ubijamy mięso – co jest hałaśliwym i nieco brudzącym sposobem obróbki, albo dzielimy go na steki co nie poprawia jego jakości, a często po prostu je mielimy.  Firma Schnitzelmaster proponuje rozwiązanie, które robi różnicę: “Mastering®” mięsa to specjalna technika, która sprawia, że mięso staje się delikatne (jest ona odpowiednia dla wszystkich kawałków mięsa pozbawionych kości), w której włókna mięsa są rozdzielane, ale nie targane – dzięki czemu za chowany zostaje świeży charakter mięsa.

info Więcej informacji expand_more

Pracownicy

Mr Sebastian