Schnitzelmaster GmbH
Fraundorf 9
D-84335 Mitterskirchen, Niemcy
D-84335 Mitterskirchen, Niemcy
mięsa
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Urządzenie ręczne od firmy Schnitzelmaster dla właścicieli restauracji, rzeźników i firm cateringowych – automatyczne urządzenie firmy Schnitzelmaster – dla kuchni i rzeźni. Albo ubijamy mięso – co jest hałaśliwym i nieco brudzącym sposobem obróbki, albo dzielimy go na steki co nie poprawia jego jakości, a często po prostu je mielimy. Firma Schnitzelmaster proponuje rozwiązanie, które robi różnicę: “Mastering®” mięsa to specjalna technika, która sprawia, że mięso staje się delikatne (jest ona odpowiednia dla wszystkich kawałków mięsa pozbawionych kości), w której włókna mięsa są rozdzielane, ale nie targane – dzięki czemu za chowany zostaje świeży charakter mięsa.
info Więcej informacji expand_more
Forma aktywności
Export, Produkcja