account_circle
search

Zakład Masarski Henryka Zychowicz

Kościelna 14
26-021 Daleszyce, لهستان
butcher_shop

access_time Godziny otwarcia expand_more

دوشنبه:
08:00 - 17:00
سه شنبه:
07:00 - 18:00
چهارشنبه:
07:00 - 18:00
پنجشنبه:
07:00 - 18:00
جمعه:
07:00 - 18:00
شنبه:
07:00 - 14:00

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Przetwórstwo Mięsa ZYCHOWICZ powstało 1990 roku, kiedy to Henryka i Julian Zychowiczowie założyli w położonych nieopodal Kielc Daleszycach skromny, rodzinny interes. Początkowo firma zajmowała tylko cztery niewielkie pomieszczenia: ubojnię, halę produkcyjną, chłodnię oraz halę sprzedaży i zatrudniała 12 pracowników. Przygotowywane z ogromną starannością i dbałością wyroby swojskie bardzo szybko zyskały aprobatę konsumentów – najpierw w Daleszycach, a następnie w coraz bardziej oddalonych punktach sprzedaży. Nieustannie rosnące zainteresowanie klientów i zapotrzebowanie na produkty markowane nazwiskiem Zychowicz były motorem napędowym zmian. Szybko uzyskana pozycja na rynku lokalnym, zadowolenie i uznanie coraz większej liczby konsumentów były najlepszą motywacją do ciągłego rozwijania przedsiębiorstwa i ulepszania produktów. W kolejnych latach rozpoczęła się systematyczna rozbudowa bazy produkcyjnej, przeprowadzano remonty, modernizowano budynki. Systematycznie wprowadzano także najnowsze rozwiązania technologiczne i kupowano nowe maszyny. W 2006 roku uruchomiona została nowoczesna ubojnia, odpowiadająca wszelkim standardom Unii Europejskiej, przygotowana również do prowadzenia uboju usługowego. Dzięki temu zapewniono ciągłość i pewność dostaw surowca, co przekłada się na wysoką jakość oferowanych wyrobów . Firma nie poprzestaje jednak na tym, co już osiągnęła. Każdego dnia powstają nowe receptury i nowe pomysły na smakowite wędliny. Nie byłoby ich, gdyby nie inwestycje w...

info Więcej informacji expand_more