Restaurant Stoller Informacje o firmie
Ogólne informacje
Der Grundstein für den anhaltenden Erfolg wurde 1938 von Walter Stoller (1917-1982) gelegt, der im damaligen Café-Restaurant Sihlfeldegg begann. Hier wurden die Glace-Spezialitäten Gletscherkuss, Frauentraum und Amarena-Coupe kreiert. Dank Pioniergeist und unermüdlicher Tatkraft des Gründers wurde der Name Stoller zum jahrzehntelang Inbegriff für feinste, frische, hausgemachte Glace.
Badenerstrasse 357 Zürich
Restaurant Stoller Opinie i oceny
Jak oceniasz tę firmę?
Czy jesteś właścicielem tej firmy? Jeśli tak, nie trać okazji na aktualizację profilu firmy, dodawanie produktów, ofert i wyższą pozycję w wyszukiwarkach.
Podobna strona dla Twojej firmy?
Upewnij się, że każdy może znaleźć Ciebie i Twoją ofertę. Stwórz dedykowaną stronę firmową w platformie Yellow Pages - to prostsze niż myślisz!
Dodaj swoją firmę