Przetwórnia Mięsa Konkol Informacje o firmie
Ogólne informacje
Założycielem i szefem spółki jest Henryk Konkol. Już na początku swojej kariery zawodowej związał się z branżą mięsną. W dużej mierze ten wybór zawdzięcza ojcu Teodorowi. Na bazie swojego doświadczenia Henryk założył prężnie rozwijające się przetwórstwo mięsa. Nie poprzestał jednak na tym. Wspierany przez pozostałych członków swojej rodziny, zainaugurował produkcje przetwórczą w doskonale przygotowanym do tego celu zakładzie. Firma podpisała stałe umowy z pobliskimi ubojniami, w których do dziś zaopatruje się w świeży surowiec do produkcji w postaci półtuszy i elementów mięsa. Obecnie wyroby mięsne sygnowane marką KONKOL sprzedawane są w sieci sklepów firmowych oraz dostarczane do wielu hurtowni w województwie pomorskim.
Zamostna Bolszewo
- Godziny otwarcia
-
دوشنبه:07:00 - 20:00سه شنبه:07:00 - 20:00چهارشنبه:07:00 - 20:00پنجشنبه:07:00 - 20:00جمعه:07:00 - 20:00شنبه:07:00 - 20:00یکشنبه:07:00 - 20:00
- Numery telefonów
- Strony
- Konta społecznościowe
- Kategorie
- butcher_shop
Przetwórnia Mięsa Konkol Opinie i oceny
Jak oceniasz tę firmę?
Czy jesteś właścicielem tej firmy? Jeśli tak, nie trać okazji na aktualizację profilu firmy, dodawanie produktów, ofert i wyższą pozycję w wyszukiwarkach.