prodavaonica prerađenih mesnih proizvoda w Pewel Mala
Około 5 wyników
Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech Dobija
Świętokrzyska 54, 34-300 Żywiec, PoljskaZakłady Mięsne w Żywcu to jedna z najnowocześniejszych w kraju firm produkująca tradycyjne Polskie wyroby mięsne.
Łoboda Marek. Zakład przetwórstwa mięsnego
Produkujemy wędliny oraz mięso które znane są na terenie województwa śląskiego małopolskiego a także na rynkach Unii Europejskiej.
FIRMA MIECZYSŁAW PŁONKA TRADYCYJNE WĘDLINY EKOLOGICZNE
Żywiecka 95, 34-331 Pewel Mała, PoljskaTradycyjne Wędliny Miecia to limitowana produkcja w warsztacie rzemieślniczym którą wykonuje sam właściciel.
FIRMA MIECZYSŁAW PŁONKA TRADYCYJNE WĘDLINY EKOLOGICZNE
Żywiecka 95, 34-331 Pewel Mała, PoljskaTradycyjne Wędliny Miecia to limitowana produkcja w warsztacie rzemieślniczym którą wykonuje sam właściciel.