Pod Gigantami Restauracja
00-478 Warszawa, Poljska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Elegancja, dyskrecja i spokój, wędrówka w czasie i w klimatach. Wyrafinowana lekka kuchnia polska, subtelna wysmakowana fancuska i nowoczesna, zaskakująca Fusion, pomiędzy nimi Rekomendacja MICHELIN Guide z czterema widelcami nobilituje i zobowiązuje… Restauracja Pod Gigantami, bo o niej mowa powstała w 2005 roku. W pięknie utrzymanych, autentycznych wnętrzach, gdzie do dziś zachowały się osiemnastowieczne parkiety i supraporty, można nacieszyć nie tylko oko, ale i kubki smakowe. „Pod Gigantami” przygotowywuje się dania wykwintne kładąc nacisk na smak, jakość i ładną prezentację. Gościliśmy wielu koronowanych głów, przywódców Państw i rządów. Do najznakomitszych gości należą; Książe Hiszpanii Felipe i Letizia Ortiz, Książe Jordanii, Ambasadorowie Korpusu Dyplomatycznego, Prezydenci i Premierowie Państw czego dowodem są liczne wpisy do restauracyjnej Księgi Honorowej. Zapraszamy Państwa serdecznie do nawiązania współpracy, w ramach usług restauracyjnych takich jak: · Spotkania Biznesowe oraz lunche · Konferencje ( dysponujemy projektorem oraz mikrofonami ) · Przyjęcia Okolicznościowe · Cateringi · Do Państwa dyspozycji mamy cztery sale w tym dwa prywatne saloniki. Za sukcesem restauracji stoi nie tylko jej atmosfera, ale również osoba odpowiedzialna za całokształt - właścicielka restauracji - Aneta Jachacy Abramczyk