Firmy podobne do Bez Tytułu
Bez Tytułu Informacje o firmie
Ogólne informacje
Nasza restauracja nie ma tytułu, bo nazwy wyznaczają granice. Podobnie jak w świecie sztuki, to, co nienazwane, uwalnia wyobraźnię. Nasz szef kuchni jest Francuzem, ale jego przepisy nie mają narodowości. W twórczej improwizacji wykorzystuje zarówno świeże produkty od sprawdzonych lokalnych dostawców, jak i specjały sprowadzone z drugiego końca świata. Drinki w karcie to nasza interpretacja klasycznych receptur – satysfakcję z tego, co znane, lubimy przełamać czymś zaskakującym. W Bez Tytułu obowiązuje jedna zasada – stół nie jest meblem, lecz zaproszeniem do spotkania. Jest tu miejsce zarówno na rodzinne przyjęcie, kolację we dwoje, obiad w godzinach pracy czy wieczornego drinka w gronie przyjaciół. Dajemy Wam to, co sami lubimy najbardziej. Zjedzmy razem coś dobrego! Szef Kuchni: Erwan Debono
Poznańska 16 Warszawa
Bez Tytułu Opinie i oceny
Jak oceniasz tę firmę?
Czy jesteś właścicielem tej firmy? Jeśli tak, nie trać okazji na aktualizację profilu firmy, dodawanie produktów, ofert i wyższą pozycję w wyszukiwarkach.